
هاشمی: صد هزار قطعه باغ تهران از بین رفتهاست
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در طول ۶۰ سال گذشته تاکنون ۱۰۰ هزار قطعه باغ تهران از بین رفتهاست.
به گزارش ایرنا «محسن هاشمی» روز سه شنبه پس از دویست و پنجاه و ششمین جلسه شورای شهر با حضور در جمع خبرنگاران درباره پرونده باغات شورای شهر و اختلاف نظر اعضای شورای شهر با یکدیگر بر سر این پرونده ها، اظهار داشت: بررسی پرونده باغات در صحن علنی شورای شهر، یکی از نشانههای شفافیت شورای پنجم است چرا که در گذشته پرونده باغات در جلسات غیر علنی بررسی میشد.
وی با بیان اینکه موضوع فضای سبز تهران از اهمیت برخوردار است و در طول ۶۰ سال گذشته صد هزار پارسل باغی تهران از بین رفته است، گفت: این عدد اغراق آمیز نیست و باید حساسیت بر روی موضوع باغات در تهران بالا باشد.
هاشمی ادامه داد: هر چند تعداد زیادی بوستان به تهران اضافه شده است، اما، ۳۰ هزار درخت در گذشته در تهران قطع شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در گذشته در شهر تهران اداره کل باغات داشتیم، عنوان کرد: اکنون اداره کل باغات نداریم و اداره کل فضای سبز و بوستانها در شهر تهران فعال است.
به گفته وی، پیش از این باغات تهران با استفاده از آب قنات ها آبیاری میشد و باغات حق آب داشتند اما اکنون از آب شهری به جای آب قنات استفاده میکنند و دیگر موضوع حق آبه مطرح نیست و صاحبان باغات به درختان توجهی ندارند و اجازه میدهند که درختان خشک شود.
هاشمی تاکید کرد: اهمیت باغات در شهر تهران به حدی است که می توان به موضوع باغات به طور ویژه رسیدگی کرد.
وی در ادامه با بیان اینکه در طول سال بیش از ۱۰ هزار پرونده ملکی درخواست ساخت میکنند و از آن تعداد حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ پرونده به شورای شهر اجرا میشود، گفت: دلیل این موضوع این است که میخواهیم به طور دقیق بررسی کنیم و پاسخ دهیم.
وی گفت: گاهی در بررسی پرونده ها بین اعضا سوء تفاهم پیش می آید و گاهی به دو ملک مشابه، رای متفاوت داده میشود اما این موضوعات برای بررسی دقیق پروندههای باغات است.
عضو شورای تهران به بلاتکلیفی پرونده باغات پایتخت تذکر داد
دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این جلسه نسبت بلاتکلیفی حدود ۷۰ تا ۸۰ پرونده باغات پایتخت که در گذشته حکم غیرباغ گرفته و مجدد به شورای شهر ارسال شده است، تذکر داد.
«حسن خلیل آبادی» گفت: در حوزه باغها یکسری پرونده داریم که از مراکز صالحه برای باغ نبودن، حکم گرفتهاند و این موارد که حدود ۷۰ الی ۸۰ مورد است، مجدد به شورا ارسال شده است.
وی افزود: این پرونده ها یک بار هم در شورا تصویب و درباره آنها بحث و تصمیم گیری شده و به دلیل ضروری نبودن به بررسی، دوباره به مناطق بازگردانده شدند.
خلیل آبادی با بیان اینکه، متاسفانه چند ماه از این موضوع میگذرد، گفت: هنوز اقدامی انجام نشده و از هیات رئیسه می خواهم درباره این پرونده ها تصمیم گیری شود.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet