رصدخانه مهاجرت ایران: افزایش ۱۳۰۰ درصدی دانشجویان ایرانی در ترکیه
رژیم قرونوسطایی ولایی بهعلت تحمیل سیاستهای ویرانگرانه و ضد ملی چنان شرایطی بر میهنمان حاکم کرده است که بسیاری از هموطنان ما بهعلت دست نیافتن به حقوق انسانیشان در جامعه و برخوردار نبودن از امکانهای لازم برای کسب منزلتی درخور انسان و شأن انسانی و کاهش امید به زندگی و آیندهٔ خود و فرزندانشان، تن به مهاجرت میدهند…..
رژیم ولایی تنها به فرار دادن نخبگان علمی اکتفا نمیکند. وادار کردن فعالان مدنی و سیاسی به مهاجرت اجباری برنامهای سیستماتیک است که از طرف نظام حاکم بر ایران اجرا میشود.
«رصدخانه مهاجرت ایران» اعلام کرد تعداد دانشجویان و دانشآموختگان ایرانی در کشور ترکیه، طی سالهای اخیر حدود هزار و ۳۰۰ درصد افزایش یافته و از ۴۳۸ دانشجو در سال ۲۰۱۳ به شش هزار و ۹۹ دانشجو در سال ۲۰۱۷ رسیده است.
طبق گزارش رصدخانه مهاجرت ایران، از سال ۱۳۹۳ مقصدهای تحصیلی دانشجویان و دانشآموختگان دانشگاهی کشور، تغییر قابلتوجهی داشته و از کشورهایی مثل آمریکا، کانادا، فرانسه و انگلستان به سمت کشورهایی مانند ترکیه، مجارستان و اینگونه کشورها سوق پیدا کرده است.
به گزارش رصدخانه مهاجرت ایران قیمت ارز، تاثیر مستقیمی در تغییر روند کشورهای انتخابی دانشجویان داشته است که ممکن است این تغییر سبب کاهش کیفیت تحصیلی دانشجویان و نخبگان شود.
سالنامه آماری رصدخانه مهاجرت ایران مقصدهای اصلی دانشجویان ایرانی را به گزارش رسمی یونسکو به ترتیب به این شکل اعلام کرده است: آمریکا، ترکیه، آلمان، ایتالیا، کانادا، مالزی، استرالیا، امارات، هند، اتریش، فرانسه، مجارستان و انگلستان.
طبق گزارش رصدخانه مهاجرت ایران، در سالهای اخیر کشورهای ترکیه، آلمان و کانادا به مقصد اول دانشجویان ایرانی شدهاند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet