درخواست آزادی ۲۵ روزنامهنگار فلسطینی زندانی در فلسطین اشغالی
کمیته حمایت از روزنامهنگاران فلسطینی جمعه شب در بیانیهای خواستار آزادی ۲۵ روزنامهنگار فلسطینی محبوس در زندانهای اسرائیل شد.
به گزارش ایرنا به نقل از القدس العربی، کمیته حمایت از روزنامه نگاران فلسطینی در بیانیهای اعلام کرد، همچنان ۲۵ روزنامه نگار و خبرنگار فلسطینی در زندانهای اسرائیل محبوس اند.
در بیانیه این کمیته آمده است: ما خطر محدود شدن آزادی کار رسانهای را به خاطر بازداشت مکرر اصحاب رسانه توسط رژیم اشغالگر اسرائیل و پیگرد قانونی و نقض آزادی کار حرفهای آنها را، بسیار جدی می بینیم.
این بیانیه افزوده است: همچنان ۲۵ روزنامه نگار و خبرنگار با نقض حقوق انسانی و رسانه ای آن ها در زندان هستند و از آن ها بازجویی ها سخت میشود و تحت شکنجه قرار میگیرند.
کمیته حمایت از روزنامه نگاران فلسطینی همچنین از نهادهای حقوق بشری و حقوقی درخواست کردند تا برای توقف سیاست فشار و بازداشت اداری علیه روزنامه نگاران فلسطینی دخالت کرده و برای آزادی آنها به دون توجیح قانونی در زندان هستند اقدام کنند.
بر اساس گزارشهای رسمی فلسطین ۴ هزار و ۴۰۰ فلسطینی از جمله ۴۰ زن و ۱۷۰ کودک در زندانهای اسرائیل هستند که ۳۸۰ نفر از آن ها بدون اتهام در بازداشت هستند.