انتخابات نمایشی، با نمایش ثبت نام ها شروع شد!
نخستین روز ثبت نام کادیدهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در شرایطی از صبح روز سه شنبه شروع شد که هنوز جنگ دولت و شورای نگهبان و به تبع آن ها ستاد انتخابات کشور با ستاد مرکزی نظارت بر انتخابات به پایان نرسیده و هر کدام حرف خود را می زنند…..
بنابر گزارش ها ثبت نام کاندیدها در ستاد انتخابات وزارت کشور به روال سابق صورت می گیرد، اما وابستگان شورای نگهبان در این ستاد مستقر شده و همچنان تهدید می کنند که مدارک لازم برای ثبت نام همان است که شورای نگهبان اعلام کرده و چنانچه این مدارک ناقص باشد، ستاد نظارت بر انتخابات، ثبت نام ها را نخواهد پذیرفت.
در بازار مکاره ای که در ستاد انتخابات وزارت کشور به راه افتاده است، بی توجه به این دعوا، همه جور آدمی آمده است تا خود را کاندیدای انتخاباتی کند که سرنوشت آن در جای دیگری رقم می خورد. همه ی آن هایی که می آیند نیز به این حقیقت واقفند. برخی ها برای «گرم کردن» می آیند برخی ها برای این که عکس آن ها برای یک بار هم که شده در مطبوعاتی که اساسا «صدای بی صدایان» نیستند، منتشر شود.
انتخاباتی که سرنگونی رژیم را بیش از پیش نزدیک میکند
ثبت نام نامزدهای نمایش انتخابات ریاست جمهوری در ایران بر بستر آشفتگی حقوقی و اختلاف میان دولت و شورای نگهبان انجام میشود
رادیو بین المللی فرانسه امروز در گزارشی با اعلام این خبر گفت: به نظر میرسد که در این دوره، تاریخ آغاز و پایان ثبت نام، تنها آگاهیهای معتبری باشد که در اختیار نامزدها قرار گرفته است و شرایط داوطلبان، در روز پیش از آغاز روند ثبت نام، موضوع زور آزمائی میان مقامات و نهادهای دخیل در انتخابات است.
این در حالی است که هر روز که به موعد نمایش انتخابات نزدیک میشود، نگرانی از کسادی انتخابات و خراب شدن آن بر سر نظام بیشتر میشود، نگرانی از این که نتیجه نه بزرگ مردم ایران به این بازی، سرنگونی رژیم را بیش از پیش نزدیک کند.
نفرت مردم از این خیمه شب بازی به حدی است که نظرسنجیهای حکومتی مبین عدم شرکت اکثریت مردم در انتخابات مهندسی شده خامنهای است.
روزنامه مستقل نزدیک به روحانی گفتگویی با مهدی چمران، رئیس سابق شورای شهر تهران و از عناصر باند حاکم دارد.
خبرنگار این روزنامه از چمران سؤال میکند: با توجه به تجربه انتخابات اسفند۹۸ و شرایط کنونی به نظر میرسد انتخابات ریاست جمهوری با کاهش مشارکت مواجه باشد، به نظر شما علل کاهش مشارکت در انتخابات چیست؟
مهدی چمران در پاسخ میگوید: نیازی به تحلیل نیست، این مسئله خیلی آشکار و واضح است. فشار اقتصادی سبب شده مردم از انتخابات حالت دلزدگی داشته باشند که منجر به بیتوجهی و کم توجهی شده است و نیازی به تحلیل و تفسیر و تحقیق خاصی ندارد.
چمران عدم تمایل مردم برای مشارکت در انتخابات را صرفا مربوط به شرایط کنونی نمیداند، و اعتراف میکند شرکت نکردن مردم در انتخابات امری طبیعی است و نظام هم هیچ راه کاری برای ترغیب آنها ندارد: …الان نمیشود یک راهکار را انتخاب کرد و گفت این کار را انجام دهید مردم به پای صندوق میآیند، چون شکل گرفتن این شرایط یک زمانی برده و در طول چند سال به اینجا رسیدهاند و الآن هم مشکل است که در یک مدت زمان کوتاهی حالت را تغییر داد…
روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران هم در وحشت از تحریم گسترده نمایش انتخابات نوشته است: مشارکت اندک در انتخابات، اردوگاه دشمن را برای تشدید فشارها و توهم نتیجهبخش کردن تهدیدات آنها امیدوار میکند.
این است سرنوشت حکومتی که مردم خود را به منتهای درجه فقر و فلاکت کشانده، مردمی که روزمره تازیانه سرکوب و چپاول آخوندهای حاکم را بر سر خود احساس میکنند، و در تنگنای فقر و نداری به زباله گردی مشغولند، و هر روز هم که میگذرد زندگی برای آنها غیرقابل تحمل تر از گذشته میشود.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet