«آزموده را آزمودن خطاست»
از جمله همین تمثیلهای کوتاه و پرمعناست و کنایه از آن است که موج نا امیدی در میان اصلاح طلبان حکومتی در حال افزایش است.پس از محمدجواد ظریف که یکی از ۱۴ نامزد مطرح در لیست اصلاح طلبان حکومتی بود، حالا محمدرضا عارف هم از کاندیداتوری اعلام انصراف داد……
او که در گذشته معاون اول در دولت خاتمی و رئیس فراکسیون امید مجلس دهم بود، با انتشار بیانیهای گفت: حضور اینجانب در این شرایط قطعا بر پیچیدگی انتخاب میافزاید و رقابتهای درون جریان اصلاحات را به سمت واگرایی سوق خواهد داد و تجربه تلخ سال ۸۴ را تکرار خواهد کرد. به همین دلیل، عدم ورود به کارزار انتخابات را اعلام کردم.
به گزارش بهارنیوز، بسیاری از ناظران سیاسی معتقدند، مشارکت کم در انتخابات آینده، باعث شده اصلاح طلبان از هم اکنون دریابند در این رقابت هیچ شانسی برای پیروزی ندارند و به همین دلیل سعی دارند با بهانههای مختلف از این گردونه خارج شوند.
سالی که نکوست از بهارش پیداست! انتخاباتی که طرد رژیم « ولایت فقیه» را بیش از پیش نزدیک میکند
ثبت نام نامزدهای نمایش انتخابات ریاست جمهوری از سوی رژیم بر بستر آشفتگی حقوقی و اختلاف میان دولت و شورای نگهبان انجام میشود
رادیو بین المللی فرانسه در گزارشی با اعلام این خبر گفت: به نظر میرسد که در این دوره، تاریخ آغاز و پایان ثبت نام، تنها آگاهیهای معتبری باشد که در اختیار نامزدها قرار گرفته است و شرایط داوطلبان، در روز پیش از آغاز روند ثبت نام، موضوع زور آزمائی میان مقامات و نهادهای دخیل در انتخابات است.
این در حالی است که هر روز که به موعد نمایش انتخابات نزدیک میشود، نگرانی از کسادی انتخابات و خراب شدن آن بر سر جمهوری اسلامی ایران بیشتر میشود، نگرانی از اینکه نتیجه نه بزرگ مردم محروم و ستمدیده به این خیمه شب بازی است
نفرت مردم از این خیمه شب بازی به حدی است که نظرسنجیهای حکومتی مبین عدم شرکت اکثریت مردم در انتخابات مهندسی شده خامنهای است.
روزنامه مستقل نزدیک به روحانی گفتگویی با مهدی چمران، رئیس سابق شورای شهر تهران و از عناصر باند حاکم دارد.
خبرنگار این روزنامه از چمران سؤال میکند: با توجه به تجربه انتخابات اسفند۹۸ و شرایط کنونی به نظر میرسد انتخابات ریاست جمهوری با کاهش مشارکت مواجه باشد، به نظر شما علل کاهش مشارکت در انتخابات چیست؟
مهدی چمران در پاسخ میگوید: نیازی به تحلیل نیست، این مسئله خیلی آشکار و واضح است. فشار اقتصادی سبب شده مردم از انتخابات حالت دلزدگی داشته باشند که منجر به بیتوجهی و کم توجهی شده است و نیازی به تحلیل و تفسیر و تحقیق خاصی ندارد.
چمران عدم تمایل مردم برای مشارکت در انتخابات را صرفا مربوط به شرایط کنونی نمیداند، و اعتراف میکند شرکت نکردن مردم در انتخابات امری طبیعی است و نظام هم هیچ راه کاری برای ترغیب آنها ندارد: …الان نمیشود یک راهکار را انتخاب کرد و گفت این کار را انجام دهید مردم به پای صندوق میآیند، چون شکل گرفتن این شرایط یک زمانی برده و در طول چند سال به اینجا رسیدهاند و الآن هم مشکل است که در یک مدت زمان کوتاهی حالت را تغییر داد.
روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران هم در وحشت از تحریم گسترده نمایش انتخابات نوشته است: مشارکت اندک در انتخابات، اردوگاه دشمن را برای تشدید فشارها و توهم نتیجهبخش کردن تهدیدات آنها امیدوار میکند.
این است سرنوشت حکومتی که مردم خود را به منتهای درجه فقر و فلاکت کشانده، مردمی که روزمره تازیانه سرکوب و چپاول آخوندهای حاکم را بر سر خود احساس میکنند، و در تنگنای فقر و نداری به زباله گردی مشغولند، و هر روز هم که میگذرد زندگی برای آنها غیرقابل تحملتر از گذشته میشود.
در چنین شرایطی است که هدف اساسی سران رژیم حفظ نظام سیاسی حاکم به هر قیمتی است. سران رژیم با ارزیابی تحولات کشور و در شرایط سازمان یافته نبودن اعتراضهای و جنبش مردمی، بر این باورند که می توان با انجام دادن برخی تغییرهای صوری نظام سیاسی ارتجاعی و فاسد کنونی را حفظ کرد، زیرا توازن نیرو در درون کشور بهدلیل در دست داشتن قدرت سرکوبگری شدید بهنفع حکومت است. در تحلیل نهایی، همه جناحهای رقیب با همهٔ اختلافهایشان با همدیگر اما بهمنظور ممانعت مردم از حرکت برای تعیین سرنوشتشان و سرکوب کردن آنان، با یکدیگر بهطورمتحد بر محور اطاعت از ولی فقیه عمل میکنند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet