آگهی مراسم ختم جمهوریت نظام
اینک، وی به «میدان» آمده تا در برههای که باید همه امور در داخل و خارج سروسامان یابد تا نظام، بحران جانشینی رهبری را با کمترین هزینه از سر بگذراند، قطعه «ناجور» سران سه قوه را «جور» کند. از آنجا که ضعف رئیسی در مدیریت کارزاری که بتواند موانع را از سر راهش بردارد برهمگان آشکار شده بود، با مهندسی انتخابات که این بار رهبری و دستگاههای قانونگذاری و اطلاعاتی منصوبش حضوری تمامقد و بیپرده در آن داشتند، راه برای انتخاب بیدردسر وی هموار گشته است….
سیدکاظم قمی-کلمه
بالاخره پس از ماهها گمانهزنی و گمانهآفرینی توسط اقتدارگرایان و لشگر سایبری و تبلیغاتی که با پشتوانه مالی حاصله از ردیفهای بودجه و ماینینگهای پایگاههای بسیج برخوردار از برق و آب رایگان صورت گرفت، ابراهیم رئیسی ورودی شکوهمندانه، «مردمی» و مذهبی خود به انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ را رقم زد. رئیسی که در آستانه انقلاب اسلامی جامعالمقدمات میخواند و بهواسطه مشغله فراوان در سمتهای گوناگونش در دادگاه انقلاب فرصت طی مدارج علمی بالاتر را نداشته، مدارج سمتهای قضایی را اما بهسرعت طی کرد با کمک دو ضلع دیگر مثلث یعنی محسنیاژهای و پورمحمدی، مهندسی دستگاه قضایی را عهدهدار شد؛ مثلثی که شبکهای از بنگاههای اقتصادی که هوشمندانه بهنام عمه و خاله ثبت شدند و توسط فرزندان و اقوام و خویشان اداره میشود را در رسیدن به اهداف خویش همراه داشته و دارد.
همراهی تمام عیار رئیسی با کودتای انتخاباتی ۱۳۸۸ و سرکوب اعتراضات پس از آن، در سرکوب اعتراضات سالهای پرتلاطم سالهای بعد نیز پابرجا ماند. پاداش این همراهی، انتصاب ریاست قوه قضاییه توسط رهبر و اعطای درجه آیتالله توسط صدا و سیما و مطبوعات وابسته بود و استقرار بیش از پیش مثلث یادشده و زوائدش. حتی شکست رئیسی در انتخابات ریاستجمهوری ۱۳۹۶ که شاید بیش از هرچیز پیامد کجسلیقگی ستادش در بهکارگیری «پدیده تتلو» بود و رویگردانی طرفداران عقیدتی کمپ سیاسی ولایتمداران، زندگی سیاسی وی را با خزانی زودگذر مواجه کرد نه بازنشستگی سیاسی.
اسطورهسازیها همچنان ادامه یافت و به موازات سوءاستفاده «معجزه هزاره سوم» سابق و رهبر «جریان انحرافی» لاحق از نام و یاد شهید محمدعلی رجایی، تلاش کردند وی را شهید بهشتی ثانی جا بزنند. دستگاه تبلیغاتی رسمی اما به این بسنده نکرد و با نادیده گرفتن این که رئیسی شریک همیشگی اعمال و رفتار قوه قضاییه پساموسویاردبیلی بوده است، سعی کرد از او سوپرمن مبارزه با فساد بسازد. پس از آن، برای جلب قلوب میلیونها شهروندی که بیش از سه دهه است در گردابهای فقر و فلاکت گرفتارند، به این «سرکرده مجرمان» لقب «سید محرومان» هم اعطا شد.
اینک، وی به «میدان» آمده تا در برههای که باید همه امور در داخل و خارج سروسامان یابد تا نظام، بحران جانشینی رهبری را با کمترین هزینه از سر بگذراند، قطعه «ناجور» سران سه قوه را «جور» کند. از آنجا که ضعف رئیسی در مدیریت کارزاری که بتواند موانع را از سر راهش بردارد برهمگان آشکار شده بود، با مهندسی انتخابات که این بار رهبری و دستگاههای قانونگذاری و اطلاعاتی منصوبش حضوری تمامقد و بیپرده در آن داشتند، راه برای انتخاب بیدردسر وی هموار گشته است. در این میان، آنچه فراموش شده، انتشار اعلامیه مراسم ختم جمهوریت نظام است که قرار است در روز بیست و هشتم خردادماه با حضور «میلیونی» مردم «همیشه در صحنه» برگزار شود. شاید جملات آغازین اعلامیه این مراسم این گونه نوشته شود: «بازگشت همه نظامهای سیاسی به تاریخ است.»
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet