خامنهای از دشمنان گفت، رئیسی از بیگانگان
ابراهیم رئیسی روز سه شنبه ۱۲ مردادماه۱۴۰۰ پس از دریافت “حکم تنفیذ” از جانب ولی فقیه در مقام رئیسجمهور رژیم ولایی تأیید شد. علی خامنهای ابراهیم رئیسی، “آیت الله قتل عام” را “عالم فرزانه” خواند و ایران را هدف “سوءنیت قدرتهای بزرگ” دانست. رئیسی نیز ابراز تاسف کرد که به دلیل شرایط کرونا امکان دستبوسی خامنهای را ندارد. …..
اینگونه مراسم مرتبط با انتخابات فرمایشی زیر سایه دیکتاتوری ولایی درحالی اجرا میشوند که کشورمان بیش از پیش به ورطهٔ بحرانهایی درهمتنیدهٔ خطرناکتر کشانده میشود. سران حکومت اسلامی و در رأس آن علی خامنهای در شرایطی سیزدهمین رئیسجمهور را با انواع تبلیغات مبتذل راهی “پاستور” میکنند که پیامد بحرانهای لاینحل هر روز بهشکلهایی گوناگون زندگی مردم بهویژه طبقۀ کارگر و دیگر زحمتکشان و لایههای فرودست جامعه را به تباهیهای اجتماعی و اقتصادیای عمیقتر میکشانند. همانطور که دولت روحانی برای بیآبی، قطعیهای برق، همهگیری کرونا، بیکاری، افت سطح دستمزد و همزمان بالا رفتن سطح قیمتها، فساد گسترده در لایههای مختلف حکومتی، و ویرانی اقتصاد کشور راه حلی نداشت، دولت رئیسی نیز راه حلی نخواهد داشت. شرایط اقتصادی-اجتماعی درمجموع بهبودی نخواهند یافت و وضعیت محیط زیست کشور هم بدتر خواهد شد.
دولت دو هزار و ۹۲۲ روزه حسن روحانی با آغاز ری کار آمدن ابراهیم رئیسی به پایان رسید. مراسم آیت الله قتل عام با حضور تعدادی از سران رزیم جمهوری اسلامی،با سخنرانی وزیر کشور رژیم آغاز شد. عبدالرضا رحمانی فضلی در اذعان به دشواریهای این دوره حکومت اسلامی، از مشکلات اقتصادی، تحریمها و “هجمه رسانههای خارجی” یاد کرد.
علی خامنهای، نیز با تمجید کاذب و محیلانه از انتخابات گفت: «یک توطئه تحریم انتخاباتی از مدتی پیش در محافل سیاستگذاری دشمنان[ تو بخوان میهن دوستان] طراحی شده بود. در داخل هم برخی از روی غفلت بعضی هم شاید از روی غرض این سیاست را دنبال میکردند.»
به گزارش دویچه وله، انتخابات ۱۴۰۰ کمترین میزان مشارکت در طول عمر جمهوری اسلامی را داشت. از هر ۴ تهرانی تنها یک نفر رای داد و نزدیک ۳۱ میلیون نفر از واجدین شرایط رای در انتخابات شرکت نکردند. خامنهای پیشتر، “ملت باوفای ایران” را برنده انتخابات خوانده و افزوده بود: «امید بیگانگان این بود که بر اثر این بهانهها مشارکت در انتخابات به ۲۰ تا ۲۵ درصد برسد که این امید محقق نشد.»
خامنهای از مجلس هم خواست که در دادن رای اعتماد به وزرای پیشنهادی سرعت عمل داشته باشد.
رهبر جمهوری اسلامی به “جنگ نرم و رسانهای” اشاره کرد و گفت: «در موضوع تبلیغات ضعف داریم، حالا بگذریم از کسانی که به نفع دشمن حرکت میکنند اما کسانی هم که قصد خیر دارند در این زمینه کمکاری دارند. بایستی در عرصه تبلیغات قویتر و هوشمندانهتر عمل کنیم.»
خامنهای بار دیگر روی تحرکات “دشمن” درنگ کرد و گفت: «ایران هدف سوءنیت قدرت های بزرگ است…. دشمنان به دنبال مدیریت افکار عمومی در ایران هستند.»
ابراهیم رئیسی عنوان کرد که دولت آینده دنبال رفع تحریمها خواهد بود “اما اقتصاد را شرطی نخواهیم کرد و سفره مردم را به اراده بیگانگان گره نمیزنیم.»
او گفت شرایط کشور را مناسب نمیداند و برای حل تورم ۴۴درصدی، رشد نقدینگی ۶۸۰درصدی و سه برابر شدن بدهیهای دولت، کسری بودجه، مشکلات کسب و کار یک “برنامه تحویلی آنی و کوتاه مدت” تنظیم کرده است: «حدود ۱۰ مسأله محوری وجود دارد که دولت از امروز با آنها مواجه است این مسائل شناسایی شده و از راهکارهای کارشناسان و خبرگان بهرهمند شدهایم.»
رئیسی افزود که اجرای یک برنامه تحولی چهار ساله نیز به عنوان بستر برنامه توسعه هفتم ایران به زودی در اختیار نخبگان و صاحبنظران قرار خواهد گرفت.
ابراهیم رئیسی با کمترین میزان مشارکت و در رقابت با آرای باطله به ریاست جمهوری رسیده است. او در مراسم تنفیذ گفت که انتخابات اخیر نشانه تمایل مردم به تغییر بود. سخنگوی دولت روحانی قبلا گفته که آرای باطله نشانه عدم باور به تغییرات است.
هنوز مشخص نیست چه شخصیتهای خارجی در مراسم تحلیف رئیسی شرکت میکنند. خبرهایی مبنی بر حضور رئیس جمهور عراق، هیاتی از عربستان سعودی یا معاون سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مراسم وجود دارد.خیلی کشور ها که رئیسی را به دلیل پیشینه او در دادگاههای مرگ دهه ۱۳۶۰ و صدور حکم اعدام هزاران نفر “قصاب تهران” مینامد، از دولت های شان می خواهند در این مراسم شرکت نکنند.
به کانال صدای مردم در تلگرام بپیوندید
@sedayemardomdotnet